יום שני, 18 בספטמבר 2017

סלסילאות קדאיף במילוי קרם "גבינה" וגרגירי רימון

סלסילאות קדאיף עם קרם "גבינה" וגרגירי רימון לשנה מתוקה וחגיגית. 












שעת לילה מאוחרת ו...באמת שלא בא לי לכתוב פה עכשיו פוסט ארוך ומייגע כי....
?בלוגרים לעיתים חופרים הא


 ? ואתם בעצם רק רוצים מתכון נכון

 אז אחרי יום עבודה מפרך, 2 אספות הורים, ימבה מטלות וערימת הכנות לחג הממשמש ובא, אני עייפה
    .רצח
 !אז אני פשוט מרשה לעצמי לתת לכם רק מתכון
בלי שום הגיגים רוחניים ומחשבות קיומיות. רק מתכון. ובגלל שלפני הטבעונות הייתי המעריצה מספר אחד של כל עוגות הגבינה שקיימות אז רוב ניסויי המטבח שלי הם סביב דברים שדומים ומזכירים גבינות רק שיהיו מוסריים אבל עדיין טעימים ומרשימים
אז
המתכון הזה עושה עבודה נפלאה,תוכלו לקחת למארחים, להגיש למתארחים ולקצור מחמאות על "ההשקעה" הגדולה

:קדימה למתכון

מצרכים:

לסלסלאות:

חצי חבילה (200 גרם) איטריות קדאיף של שלושת האופים (בסופר במקפיא)
100 גרם "מחמאה"
חצי כוס אבקת סוכר
מכינים את הסלסלאות: מניחים בכלי את האיטריות ופותחים אותן באצבעות,מפזרים מעליהן את אבקת הסוכר.
ממיסים במיקרו את החמאה ושופכים על האיטריות. מצפים בעזרת הידיים את האיטריות כך שכל האיטריות יהיו מצופות בסוכר ובמחמאה.
משמנים שקעים של תבנית מאפינס
מעצבים בידיים סלסלאות ומהדקים היטב לתוך השקעים. לא חייב להיות סימטרי.
אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד שהאיטריות מזהיבות ומקבלות צבע יפה.
מוציאים ומקררים.

להכנת קרם המילוי:
חבילת ממרח טופוטי בסגנון גבינה
קופסת קצפת צמחית ריצ' או "השף הלבן"
חצי כוס אבקת סוכר
גרידת לימון
2 כפות תמצית וניל
גרגירי רימון
רכז רימונים מבושל (רכז רימונים מצומצם על הגז עם סוכר) או לחילופין "גרנדין" לזילוף קליל מעל.

אופן ההכנה:
מקציפים קצפת צמחית לקצפת יציבה, מוסיפים חצי כוס אבקת סוכר, וניל, גרידת לימון ואת גבינת הטופוטי,
מקציפים עוד טיפה למרקם אחיד.
מזלפים לתוך קעריות הקדאיף ומקשטים לפני ההגשה בגרגירי רימון וזילוף גרנדין או רכז רימונים,
ניתן להחליף גם בזילוף סילאן ולהחליף רימון בשברי פיסטוק.






 נכון שהן יפות??


 


 שתהיה לכם שנה עם המון מעשים טובים כגרגירי הרימון.

 ממני 💓

 מירב